Peste 50 de tenismeni se vor duela la Cupa „Ianus”

Competiţia este inclusă în calendarul Federaţiei Române de Tenis, fiind cel de-al doilea concurs organizat în această vară la baza sportivă de lângă Sala Sporturilor

Clubul Sportiv Municipal Zalău în colaborare cu Primăria Zalău şi firma SC Ianus SRL, care este şi sponsorul principal al competiţiei, organizează în acest weekend cea de-a patra ediţiei a Cupei „Ianus” la tenis de câmp. Concursul se desfăşoară la patru categorii de vârstă: 10 ani, 12 ani, 14 ani şi 16 ani atât la masculin, cât şi la feminin. La categoriile 10, 14 şi 16 ani, concursul va fi unul de categoria I, iar la 12 ani va fi concurs de categoria a II-a, diferenţa dintre cele două categorii fiind numărul de puncte acumulate de sportivi în timpul competiţiei.
Clubul Sportiv Municipal Zalău va fi reprezentat de un număr de zece sportivi, dintre care, cele mai mari şanse la un loc pe podium le au: Andrei Brisc (cat. 14 ani), Flaviu Ianc (cat. 12 ani), Vlad Gora (cat. 16 ani), Cristian Bonta (cat. 16 ani), Alexandra Olaru (14 ani) şi Mara Ruzici (16 ani). Şi Palatul Copiilor din Zalău va avea opt reprezentanţi la turneul de la Zalău, iar pe lângă sportivii zălăuani vor mai fi prezenţi tenismeni din Baia Mare, Cluj-Napoca, Sighetul Marmaţiei, Câmpia Turzii şi Oradea.
Antrenorul secţiei de tenis de câmp de la CSM Zalău, Constantin Carp, ne-a informat că la ediţia din acest an sunt aşteptaţi peste 50 de sportivi.
Cupa „Ianus” este a doua competiţie organizată în acest an la baza sportivă de lângă Sala Sporturilor, prima fiind Cupa „Ana”, competiţie inclusă în Circuitul „Tenis Partener”.
La finalul acestei luni este programată Cupa Municipiului Zalău, competiţie organizată la patru categorii de vârstă, urmând ca în luna august să aibă loc Cupa „Meseş”.

Leave a Comment